VIP-Busser

Beskrivelse

Todbjerg har disse fine VIP-busser til rådighed

      

VIP-bus – Med en af Todbjergs luksuriøst indrettede VIP-busser er alle forudsætninger til stede for den fuldendte rejse. VIP-busserne giver mulighed for at arbejdstid og transporttid kan kombineres. Derfor er disse rullende konferencerum særligt velegnede til erhvervslivet.

En VIP bus er det perfekte valg til:

Virksomhedstransport - ønsker I transport til konferencer, møder eller andre events kan Todbjerg Busser tilbyde en af vores komfortable og luksuriøse VIP busser. Vores erfarne chauffører sikrer jer en tryg rejse, hvor professionalisme og service er i top.

Private events - er I en gruppe der skal ud at rejse og ønsker jer en ekstra særlig oplevelse? Når transport ikke bare skal være transport er en VIP bus fra Todbjerg det helt rette valg! Lad jer fragtes til koncerter, teaterforestillinger, eller andre events og ankom med stil.

Særlige lejligheder - Todbjerg Busser kan også køre til bryllupper. Derved kan I nyde tiden sammen med jeres gæster og blive transporteret til forskellige lokationer for at få taget de helt perfekte billeder til at mindes den specielle dag.

Sportsklubber - lad os transportere jer til den næste kamp eller træningslejr. Todbjerg har på nuværende tidspunkt en bus med AGF branding og en bus med Bakken Bears branding - giv jeres spillere en oplevelse de sent glemmer ved at blive transporteret i disse helt særlige busser.

I VIP-busserne er der også mulighed for at tilslutte PC/AV udstyr så der kan foretages præsentationer eller gives oplæg på turen. Selvfølgelig er det også den perfekte løsning, hvis det sociale samvær skal være i højsædet.

Lidt ekstra luksus

En Todbjerg VIP-bus er naturligvis udstyret således, at alle gæster ombord på de flotte Århus-busser enten sidder i læderbetrukne komfortstole eller sofagruppen bagest i bussen.

Ligeledes sidder alle ved borde, så der er mulighed for at arbejde eller få noget at spise undervejs, og i køkkenet/baren er der selvfølgelig fadølsanlæg, så dagen kan afsluttes på bedste vis.

Interesseret i en VIP-bus?

Meromkostningen for en lækker VIP-bus er ret begrænset – lad os lave et oplæg, næste gang I skal bruge en bus.

Ønskes en fremvisning af Todbjergs flotte VIP-busser er du velkommen til at kontakte os.

Ved andre spørgsmål omkring vores VIP-busser er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os på: tlf. 86 24 32 00 eller via denne formular.