HistHjortshøj busserorie

Todbjerg Busser blev grundlagt i 1976 af den nuværende indehaver, Jørgen Lading, under navnet Hjortshøj Busser og Trans. I 1981 flyttede virksomheden fra landsbyen Todbjerg til Århus forstaden Brabrand og dermed påbegyndtes opkøbene af en lang række turistbusselskaber, som medførte at vognparken og forretningsområderne blev udvidet.

Classic Todbjerg bus

Forretningsområder
Foruden turistkørsel for større rejsebureauer, individuelle turistgrupper, firmaudflugter, kørsel med VIP- busser og skole-/institutionskørsel, driver Todbjerg Busser i dag rutekørsel i Århus, Grenå og Silkeborg.

Vore minibusser gennemfører endvidere telebuskørsel for Midttrafik i henholdsvis Århus og Grenå.

Grupperejser
Todbjerg Busser har mange års erfaring med at planlægge og gennemføre individuelle busrejser i såvel ind- som udland. De gennemføres i særdeles komfortable turistbusser eller i en af de luksuriøse VIP-busser fra vor Århus afdeling. En rejse med Todbjergs Århus Busser skræddersyes lige efter kundens ønsker, af yderst kompetente folk med mange års erfaring i branchen.

Todbjerg Busser udfører kørsel for såvel turistbureauer som private og virksomheder. Opgaverne kan omfatte rejsemål, busfaciliteter, bemanding, servicering i bussen, færgebestilling, hotelreservationer, guide og seværdigheder med meget mere. Inden for busrejser er ingen opgave for stor eller lille. Todbjerg Busser er specialist i grupperejser til Skt. Petersborg – men vi har årelang erfaring i at køre til destinationer over hele Europa.

Todbjerg Busser - old Todbjerg busser - sovebus
Todbjerg busser designDesign
Det er ikke kun i Århus området at Todbjergs Busser er et velkendt syn, de er kendte over hele Europa på det flotte, let genkendelige design. Todbjergs busser kendes på, at de er hvide og på hver side er firmanavnet TODBJERG skrevet med store, sorte bogstaver, således at et hjul udgør O’et. Bagenden af busserne domineres af et stort Dannebrog som glider over i stafferingerne hen ad siden. Vore Århus busser har vel nok det mest slagkraftige design i busbranchen. For udførslen af designet står en personlig ven af indehaverne, Boris Berlin, som arbejder med industriel/grafisk design, tidligere udgjorde han den ene halvdel af det prisvindende Komplot Design men har nu startet op med iskos-berlin.

VIP bus fra Todbjerg Busser

I dag
Todbjerg Busser, drives af ægteparret Marion Holmager og Jørgen Lading sammen med en stab af dygtige medarbejdere. Todbjerg Busser har ca. 50 busser, henholdsvis turistbusser, VIP-busser, minibusser og rutebiler fordelt på tre afdelinger i Århus, Silkeborg og Grenå. Forretningsadressen er Sintrupvej 21B i Århus-forstaden Brabrand, hvor busserne også vedligeholdes og repareres af erfarne mekanikere på eget værksted. Todbjerg Busser, Århus, har tradition for altid at have de nyeste busser i branchen og vi var de første til at indføre konferencebusser, de såkaldte VIP-busser, på hvilket område vi stadig er førende den dag i dag.

Todbjerg Busser støtter foreningen: Stop Spild Af Mad

 

Organisationsforhold
Todbjerg Busser er medlem af:

Link til fotoarkiv:  Tryk her

Persondata politik for Todbjerg Busser:  Tryk her