Mini VIP-bus

Beskrivelse

Luksuriøs mini VIP-bus

Her præsenteres en rigtig lækker og luksuriøs VIP-bus i ministørrelse – helt perfekt når man vil have buskørsel, der bare spiller!

Denne lille VIP-bus er en topmoderne Mercedes-Benz Sprinter, som er udstyret med alt i grej og nyeste sikkerhedssystemer. Kabinen er super flot med utallige lækre detaljer og dens ekstra længde gør, at der både er plads til borde og 16 komfortable VIP-lædersæder.
Uanset om der ønskes en særdeles præsentabel firmatransport, eller I er en privat gruppe der ønsker lidt ekstra luksus, er denne lille VIP bus et rigtig godt valg. Den er luksuriøs og agil, så den kan nemt komme rundt alle vegne.

Mini VIP, en alsidig bus størrelse med plads til sjov!

Hvis der står fest på dagsordenen er denne bus også et perfekt valg. VIP-bussen har uanede muligheder for lyssætning i alverdens farver og er spækket med LED lys. Bussen har kopholdere og køleskab til champagnen eller de andre ønskede drikkevarer og masser af højtalere fordelt over hele kabinen, plus mulighed for musikafspilning fra telefoner via bussens musikanlæg samt USB stik ved alle sæder.

VIP-bussen har aircondition og panoramaruder for et perfekt udsyn, men selvfølgelig er ruderne tonede, så der ikke umiddelbart ses ind i kabinen. Dertil kommer en stor panoramarude i fronten af bussen, der gør udsynet rigtig flot.

Bagagekapacitet i VIP-bus

Bagagerummet i denne VIP-bus er rigtig stort og regulært, dette er noget man sjældent ser i denne bustype, hvor bagagepladsen normalvis er markant mindre. Hvis man ønsker at medbringe det helt store udstyrsstykke, så kan der selvfølgelig altid sættes en bustrailer efter jeres VIP-bus.

Tilbud på jeres VIP kørsel

Vi håber I er blevet inspireret af ovenstående til jeres næste tur i en lækker VIP-bus, giv os et kald på 86 24 32 00 og hør yderligere om mulighederne, eller forespørg på et uforpligtende VIP tilbud lige her.