Dobbeltdækker

Beskrivelse

Større grupper? Tag afsted i vores komfortable og rummelige dobbeltdækkere

Todbjerg Busser tilbyder leje af dobbeltdækkerbusser, hvor komfort er i højsædet. I underetagen er der 4-personers siddegrupper, og i overetagen kan I nyde den gode udsigt mens der svæves igennem de flotte landskaber. Vores dobbeltdækkerbusser har topmoderne udstyr og opfylder de seneste sikkerheds- og miljøstandarder. Vi har dobbeltdækkere, der kan rumme fra 72 til 83 passagerer. Todbjerg Busser stiller også gerne turistbusser til rådighed til at imødekomme endnu større grupper der skal ud at rejse sammen. Vores professionelle og imødekommende chauffører har mange års erfaring med kørsel af dobbeltdækkere og vil trygt fragte jer rundt i både Danmark og udlandet.

Lej en dobbeltdækkerbus til:

Skiferie - Todbjerg Busser hjælper gerne med at tilrettelægge jeres næste skiferie. Lad os stå for transport, booking af hotel, skileje, osv. og læn dig tilbage og nyd din ferie fuldt ud. Skiboks kan monteres efter aftale.

Skoleture - få planlagt og organiseret en rejse i Danmark eller udlandet der passer til jeres behov. Todbjerg Busser stiller gerne en guide til rådighed på jeres rejse, så jeres elever får den bedst mulige oplevelse.

Kørsel for efter- og højskoler - Todbjerg Busser tilbyder skræddersyede transportløsninger til efter- og højskoler, der ønsker at arrangere berigende og lærerige ture. Vi samarbejder gerne med skolerne for at imødekomme specifikke krav og skabe en rejse, der supplerer skolens undervisningsprogram.

Store privatforsamlinger - Todbjerg Busser står til rådighed til at organisere transport til enhver lejlighed såsom familiebegivenhed, en jubilæumsfest, eller en virksomhedssammenkomst. Vi forstår vigtigheden af at skabe en behagelig atmosfære, og vores busser er udstyret med moderne faciliteter for at sikre passagerne en komfortabel rejse.

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer med at planlægge, lige den rejse I ønsker - kontakt os på 86 24 32 00 eller udfyld kontaktformularen her.