SPØRGSMÅL OG SVAR

Få svar på alle spørgsmål her

Hvordan kan jeg leje en bus?

Du kan bruge vores tilbudsformular her eller ringe til vores kontor på Tlf. 86243200, og du er selvfølgelig også velkommen til bare at sende os en mail.

Tilbud er både gratis og helt uforpligtende.

OBS: Vi udlejer ikke busser uden chauffør.

Hvad skal jeg bruge af information for at bestille en bus?

Startadresse og destination, tidspunkter, antal gæster, bustype eller særlige krav hertil samt eventuelle ønsker til forplejning.

En deltagende kontaktperson (+ mobilnummer) kan være fordelagtigt, og hvis I har særlige detaljer i forhold til fakturering.

Husk, jo mere detaljeret et program vi får, jo bedre kan vi og chaufføren forberede os på at levere jer og jeres gæster en glidende transportoplevelse.

Tidsplanen til vores programlagte udflugter er lavet i Google Maps, kan vi regne med de køretider?

Nej, kørsel med bus tager som regel ekstra tid, og ligeledes skal der indregnes lovpligtige pauser undervejs – send gerne jeres program til os på forhånd, så tjekker vi det igennem og kommer med forslag til eventuelle tilretninger.

Kan vi bestille vores buskørsel billigere?

Der er mange ting, der har indflydelse på den pris vi kan tilbyde; typen af bus, årstiden, tidspunkter på dagen – er det en stor gruppe, der skal transporteres en kort strækning, kan der måske køres af flere omgange osv. Hvis det blot er en kortere transport, så husk at nævne, hvis I er fleksible med det ønskede tidspunkt.

Skal vi betale udenlandsk moms ved kørsel uden for Danmark?

Todbjerg Busser afregner moms, vejafgifter mv. med de respektive lande/myndigheder jf. gældende regler – I skal kun forholde jer til fakturaen fra os.

Kan vi få forplejning undervejs på busturen?

Todbjerg Busser sørger gerne for forplejning/catering på jeres tur – det kan være alt fra aviser, frugt, smurte rundstykker og lækre sandwich til cola og salte chips. Vi står også gerne for at arrangere frokost på en hyggelig kro undervejs, eller hvad I ellers måtte ønske.

Er det sikkert at rejse med bus?

Busser i Danmark er det sikreste transportmiddel på vejene! Link: Rådet for Sikker Trafik

Er det miløvenligt at rejse med bus ?

Ja, bustransport er blandt de allermest bæredygtige transportformer, og Todbjerg er helt fremme i bussen som dokumenteret klimaneutral, læs mere her.

Er Todbjerg Busser medlem af Rejsegarantifonden?

Ja, Todbjerg Busser A/S med Cvr: 87767116 er registreret rejseudbyder i Rejsegarantifonden og kan her findes under nummer 1437.

Er der sikkerhedsseler i den bus jeg har bestilt?

Todbjerg Busser har godkendte seler i alle busserne. Bemærk venligst, at der ikke kan være flere gæster i bussen end der er sæder/seler til.
Det er ikke lovligt at tre børn sidder på to sæder.

Er busserne i god stand og regelmæssigt vedligeholdt?

Todbjerg Busser har egne værksteder, hvor busserne vedligeholdes efter forskrifterne, herunder opfyldelse af de varierende krav til dæk der stilles rundt om i verden – og alle busser bliver selvfølgelig testet på bremsestand minimum 1-2 gange årligt og ellers efter behov.

Har Todbjerg Busser overenskomst?

Ja, Todbjerg Busser har overenskomst med TA – Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening og følger desuden AKT-overenskomsten for vores rutechauffører og HK-overenskomsten for vores kontorpersonale.

Desuden er Todbjerg Busser medlem af Dansk Person Transport og Dansk Erhverv

Kan jeg bestille en bus med en organiseret chauffør?

Du kan sagtens bestille en bus med en organiseret chauffør ved Todbjerg Busser, men nævn det lige ved bestillingen, så vi er sikre på det bliver noteret på ordren.

Hvordan lever Todbjerg Busser op til sit samfundsansvar?

Vi har hos Todbjerg udfærdiget en CSR politik. Info følger.

Todbjerg Busser støtter op om foreningen: Stop Spild Af Mad.

Kulturen bakkes op at Todbjerg Busser, f.eks. via fadderskab i Aarhus Symfoniorkester.

Todbjerg Busser er særdeles synlige på den lokale sportsscene.

www.Todbjerg.dk/grøn – her kan du læse mere om Todbjergs grønne profil.

Danske hospitalsklovne støttes økonomisk af Todbjerg Busser.

Kommer den bestilte bus en halv time før turen?

Den bestilte bus kommer til den aftalte tid. Hvis I ønsker, at bussen kommer væsentligt før bedes dette nævnes under bestillingsprocessen. Prisen kan evt. blive påvirket af dette.

Kan vi være helt sikre på at den bestilte buskørsel køres i henhold til lovpligtige pauseregler?

Todbjerg Busser overholder til enhver tid køre-/hviletidsreglerne. Chaufførerne er undervist heri, og i de enkelte busser findes opslag hvor gæsterne kan læse en kort fortolkning af de gældende regler.

Bussens og chaufførens pausedata udlæses lovpligtigt og analyseres efterfølgende.

Hvordan får jeg fat på Todbjerg Busser i en nødsituation?

Uden for kontorets åbningstid henvises der på telefonen til vores døgnbemandede vagttelefon, hvor du vil blive mødt af en af vores kompetente medarbejdere i besiddelse af relevant information om de forskellige busser/chauffører.

På længere ture opfordres I selvfølgelig til at udveksle information med chaufføren, så man altid kan komme i hurtig kontakt

Hvor kan jeg henvende mig med hensyn til glemte sager i bussen?

Hittegods kan eftersøges via denne formular.

Alternativt kan du ringe på Tlf. 86243200 i kontorets åbningstid. (hvis du ringer, men også allerede har udfyldt formularen, så husk venligst lige at nævne dette!)

Er der wi-fi i busserne?

Der er trådløst wi-fi i mange af Todbjerg’s turistbusser. Det er normalvis dækkende i hele Danmark og det meste af Europa –  der henstilles dog på det kraftigste til, at det ikke bruges til at streame film på.

OBS: Bemærk venligst at funktionalitet ikke kan garanteres, men kontakt os på forhånd for at høre om udvidede muligheder, hvis det er vigtigt for gennemførelse af jeres tur.

Må vi ryge i bussen?

Nej, alle busser ved Todbjerg Busser er 100% røgfri.

Hvis ønskeligt kan vi evt. arrangere ekstra pauser ud over de allerede indlagte lovpligtige pauser – kontakt os for mulighederne herom.

Hvor kan jeg henvende mig med hensyn til glemte sager i bussen?

Hittegods kan eftersøges via denne formular.

Alternativt kan du ringe på Tlf. 86243200 i kontorets åbningstid. (hvis du ringer, men også allerede har udfyldt formularen, så husk venligst lige at nævne dette!)

Hvor kan jeg henvende mig med hensyn til glemte sager i bussen?

Todbjerg Busser overholder gældende GDPR-regler og vores persondatapolitik kan du læse mere om her:

Kan jeg tilmelde mig et nyhedsbrev/mailliste fra Todbjerg Busser?

Nej, du behøver ikke frygte for at vi sender en masse uønskede mails. Vi laver slet ikke nyhedsbreve, men hvis du gerne vil følge lidt med i hvad der sker hos Todbjerg Busser, så opdatere vi nyheder her på hjemmesiden ligesom vi har en Facebook side, en LinkedIn side samt en Instagram profil.