SPØRGSMÅL OG SVAR

Få svar på alle spørgsmål her

Vi har prøvet at samle ofte stillede spørgsmål her. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, kan du kontakte os på 86 24 32 00 eller udfylde vores kontaktformular.


Bestilling


Hvordan kan jeg leje en bus?

Du kan bruge vores tilbudsformular her eller ringe til vores kontor på Tlf. 86243200, og du er selvfølgelig også velkommen til bare at sende os en mail på todbjerg@todbjerg.dk.

Tilbud er både gratis og helt uforpligtende.

OBS: Vi udlejer ikke busser uden chauffør.

Hvad skal jeg bruge af information for at bestille en bus?

Startadresse og destination, tidspunkter, antal gæster, bustype eller særlige krav hertil samt eventuelle ønsker til forplejning.

En deltagende kontaktperson (+ mobilnummer) kan være fordelagtigt, og hvis I har særlige detaljer i forhold til fakturering.

Husk, jo mere detaljeret et program vi får, jo bedre kan vi og chaufføren forberede os på at levere jer en glidende transportoplevelse.

Tidsplanen til vores programlagte udflugter er lavet i Google Maps, kan vi regne med de køretider?

Nej, kørsel med bus tager som regel ekstra tid, og ligeledes skal der indregnes lovpligtige pauser undervejs – send gerne jeres program til os på forhånd, så tjekker vi det igennem og kommer med forslag til eventuelle tilretninger.

Hvordan udregnes prisen for buskørsel?

Der er mange ting, der har indflydelse på den pris vi kan tilbyde; typen af bus, årstiden, tidspunkter på dagen, antal passagerer, hvor langt der skal køres osv.

Husk at gøre os opmærksomme på, hvis I er fleksible ift. afgangstidspunkt, og hvorvidt I ønsker bussen tilgængelig under jeres ophold, hvis der er tale om en returkørsel. Derved kan vi tilbyde den bedst mulige pris.

Er det et miljøbevidst valg at rejse med bus fremfor personbil?

Ja, bustransport udleder mindre CO2 end en benzin personbil per passager (kilde: Politiken). Med buskørsel kan der transporteres en større gruppe mennesker, og der vil derved være et mindre aftryk per person. Todbjerg Busser har blandt andet investeret i el bus og har installeret solceller på en af vores rutebusser, det kan du læse mere om her.


Sikkerhed og overenskomster


Er det sikkert at rejse med bus?

Todbjergs busser følger alle sikkerhedsregler, og det er et krav at anvende sele under kørsel. Busser må max køre 80 km/t og alle vores busser køres af professionelle chauffører. Antallet af uheld er lavere i forbindelse med buskørsel sammenlignet med at køre i personbil. Dette understøttes af Syddansk Universitets rapport om ulykker i Danmark.

Er Todbjerg Busser medlem af Rejsegarantifonden?

Ja, Todbjerg Busser A/S Cvr: 87767116 er registreret rejseudbyder i Rejsegarantifonden og kan findes under nummer 1437.

Er busserne i god stand og regelmæssigt vedligeholdt?

Todbjerg Busser har egne værksteder, hvor busserne vedligeholdes efter forskrifterne, herunder opfyldelse af de varierende krav til dæk der stilles rundt om i verden – og alle busser bliver selvfølgelig testet på bremsestand minimum 1-2 gange årligt og ellers efter behov.

Har Todbjerg Busser overenskomster?

Ja, Todbjerg Busser har overenskomst med TA – Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening og følger desuden AKT-overenskomsten for vores rutechauffører og HK-overenskomsten for vores kontorpersonale.

Desuden er Todbjerg Busser medlem af Dansk Person Transport og Dansk Erhverv.

Kan jeg bestille en bus med en organiseret chauffør?

Du kan sagtens bestille en bus med en organiseret chauffør ved Todbjerg Busser, men nævn det lige ved bestillingen, så vi er sikre på det bliver noteret på ordren.

Hvordan lever Todbjerg Busser op til sit samfundsansvar?

Todbjerg Busser støtter foreningen: Stop Spild af Mad ved at give overskydende mad fra catering.

Kulturen bakkes op af Todbjerg Busser, f.eks. via fadderskab i Aarhus Symfoniorkester.

Todbjerg Busser er særdeles synlige på den lokale sportsscene og står ofte for transport af AGF og Bakken Bears, når de skal spille kampe.

Du læse om de miljørelateret tiltag Todbjerg har sat i værk her.

Danske hospitalsklovne støttes ligeledes af Todbjerg Busser.

Kan vi være helt sikre på at den bestilte buskørsel køres i henhold til lovpligtige pauseregler?

Todbjerg Busser overholder til enhver tid køre-/hviletidsreglerne. Chaufførerne er undervist heri, og i de enkelte busser findes opslag hvor gæsterne kan læse en kort forklaring af de gældende regler.

Bussens og chaufførens pausedata udlæses lovpligtigt og analyseres efterfølgende.

Hvordan behandler Todbjerg Busser personfølsomme oplysninger?

Todbjerg Busser overholder gældende GDPR-regler og vores persondatapolitik kan du læse mere om her.


Kontakt


Hvordan får jeg fat på Todbjerg Busser i en nødsituation?

Uden for kontorets åbningstid henvises der på telefonen til vores døgnbemandede vagttelefon, hvor du vil blive mødt af en af vores kompetente medarbejdere i besiddelse af relevant information om de forskellige busser/chauffører.

På længere ture opfordres I selvfølgelig til at udveksle information med chaufføren, så man altid kan komme i hurtig kontakt

Hvor kan jeg henvende mig med hensyn til glemte sager i bussen?

Hittegods kan eftersøges via denne formular.

Alternativt kan du ringe på Tlf. 86243200 i kontorets åbningstid. (Hvis du ringer, men også allerede har udfyldt formularen, så husk venligst lige at nævne dette!)

Kan jeg tilmelde mig et nyhedsbrev/mailliste fra Todbjerg Busser?

Nej, du behøver ikke frygte for at vi sender en masse uønskede mails. Vi laver slet ikke nyhedsbreve, men hvis du gerne vil følge med i hvad der sker hos Todbjerg Busser, så se vores Facebook side, LinkedIn side eller Instagram profil.


Ekstra Services


Kan vi få forplejning undervejs på busturen?

Todbjerg Busser sørger gerne for forplejning/catering på jeres tur – det kan være alt fra aviser, frugt, smurte rundstykker og lækre sandwich til cola og salte chips. Vi står også gerne for at arrangere frokost på en hyggelig kro undervejs, eller hvad I ellers måtte ønske.

Er der wi-fi i busserne?

Der er trådløst wi-fi i mange af Todbjerg’s turistbusser. Det er normalvis dækkende i hele Danmark og det meste af Europa. Der henstilles dog på det kraftigste til, at det ikke bruges til at streame film på.

OBS: Bemærk venligst at funktionalitet ikke kan garanteres. Kontakt os på forhånd for at høre om udvidede muligheder, hvis det er vigtigt for gennemførelse af jeres tur.