ForsideVognparkCateringCatering på turen

Catering på turen

Beskrivelse

Tilkøb catering til jeres næste rejse

Todbjerg Busser arrangerer gerne catering ombord på vores busser efter forespørgsel. Skal I tidligt afsted om morgenen kan I lige få et skud energi med kaffe og rundstykker. På længere ture kan det være fordelagtigt, at der er styr på frokosten eller aftensmaden, så I kan være undervejs uden knurrende maver.

I skal selvfølgelig også have mulighed for at slukke tørsten, så øl, sodavand, osv. kan også sagtens arrangeres. I vores VIP-busser kan I endda slukke tørsten i øl fra fadølsanlægget, opbevare mad i køleskab, have is i fryseren, og varme mad op i ovn. Læs mere om vores luksuriøse VIP busser her.

Den lille sult kan også stilles med kage, snacks og frugt, hvilket Todbjerg Busser nok skal forberede til jer, hvis I ønsker det!

Ring på 86 24 32 00 og fortæl os, hvordan vi kan være behjælpelige med at gøre jeres tur ekstra bekvem.

Stop madspild

Todbjerg Busser leverer overskydende mad til foreningen: Stop Spild Af Mad

Vores betænksomme chauffører afleverer overskud af madvarer fra busturene ved f.eks. Værestedet Jægergårdsgade. Todbjerg Busser mener det er et rigtig godt initiativ, da en gruppe mennesker får glæde af det overskydende mad, og der derved også støttes op i kampen mod madspild.