Turistbusser

Beskrivelse

Lad Todbjerg Busser transportere jer til jeres næste rejsedestination

Hos Todbjerg Busser har vi en af branchens bedste busflåder med supermoderne og flotte busser i alle afskygninger!
Alle vores turistbusser har en høj standard, og de fleste er rigt udstyret med flere skærme, gratis wi-fi, strømudtag, toilet samt køkkenfaciliteter. Turistbusserne er desuden indrettet med rigtigt gode pladsforhold mellem de komfortable sæder. Alt afhængigt af hvor mange I skal afsted, har Todbjerg turistbusser der har plads til 36 passagerer og op til 59 passagerer. Vores dygtige personale kan hjælpe med at planlægge jeres næste rejse - både ind- og udland.

Udlejning af turistbus kan eksempelvis være til:

Firmarejser- Todbjerg Busser står klar til at hjælpe med at tilrettelægge jeres næste firmaudflugt uanset om det er en endagstur eller med overnatning.

Pensionist udflugter - skal jeres pensionistforening, dagcenter eller plejehjem på udflugt? Todbjerg Busser vil med glæde tilrettelægge en udflugt ud i det blå sammen med jer. Vi gør alt hvad vi kan for at tage de nødvendige hensyn i forhold til udflugtens dagsprogram og destination, samt den helt rigtige chauffør.

Udflugter rundt i Danmark - skal I på tur rundt i Danmark, så vil Todbjerg Busser med glæde hjælpe jer med at planlægge jeres rejse. Vi kan tilrettelægge alt fra endagsture til længere rejser med overnatning.

Udenlandsrejser - er I en gruppe der skal ud at rejse, så kontakt Todbjerg Busser for at få et godt tilbud på en samlet pakkeløsning med transport, hotel, mad, og aktiviteter.

Ønsker I forplejning på jeres tur står Todbjerg Busser gerne for det - bare gør opmærksom på det ved bestilling, så skal vi nok sørge for at have det hele klar til jer. Kontakt os på 86 24 32 00 og hør mere om mulighederne eller forespørg på et uforpligtende tilbud lige her.