Luksuriøs Limo-bus

Her præsenteres en rigtig lækker og luksuriøs Limo-bus i ministørrelse – helt perfekt Limo-bus, når man vil have buskørsel, der bare spiller!

Limo-Bus – denne lille VIPbus er en topmoderne Mercedes-Benz Sprinter, som er blevet udstyret med alt i grej og nyeste sikkerhedssystemer. Kabinen er super flot udført med utallige lækre detaljer og forlænget. Således blev der plads til både borde og 17 komfortable VIP-lædersæder.
Uanset om der ønskes en særdeles præsentabel firmatransport eller tourbus, er denne lille VIP-bus et rigtig godt valg. Den er luksuriøs og smidig, der er plads til at den kan komme rundt alle vegne.

Mini-VIP, en alsidig bus størrelse med plads til sjov!

Hvis der står fest på dagsordenen er denne bus også et perfekt udgangspunkt. VIP-bussen har uanede muligheder for lyssætning i alverdens farver og er spækket med LED lys.
Bussen har kopholdere og køleskab til champagnen eller de andre ønskede drikkevarer og masser af højtalere fordelt over hele kabinen, plus mulighed for musikafspilning fra telefoner via bussens musikanlæg samt USB stik ved alle sæder m.v.

VIP-bussen har aircondition og panoramaruder for et perfekt udsyn, men selvfølgelig er ruderne tonede, så der ikke umiddelbart ses ind i kabinen. Dertil kommer en stor panoramarude i fronten af bussen, der gør udsynet rigtig flot.

Bagagekapacitet i Limo-bus

Bagagerummet i denne Limo-bus er rigtigt stort og regulært, dette er noget man sjældent ser i denne bustype, hvor bagagepladsen normalvis er markant mindre. Hvis man ønsker at medbringe det helt store udstyrsstykke, så kan der selvfølgelig altid sættes en bustrailer efter jeres VIPbus.

Tilbud på jeres VIP kørsel

Håber i er blevet inspireret af ovenstående til jeres næste tur i en lækker Limo-bus, giv os et kald på 86243200 og hør yderligere om mulighederne eller forespørg på et uforpligtende VIP tilbud lige her.

 

Søg denne bus på Instagram med #todbjergbusser019

Se mere til vores store VIP-busser her.